Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383433

Amistoso (RC) 731383433 Información oficial sobre el partido 731383433 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido 3 - 4 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
1 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 4
1 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 3
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
50 % Posesión 45' 50 %
49 % Posesión 90' 51 %
Normal Táctica Normal
AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido 3 - 4 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido 1 - 1 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 18,9 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Ourense

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Athletic. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Benxamín Bergondo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Athletic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iancu Login va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Athletic Javier Saenz Soria quasi marca al minut 52 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Norman Rubach l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Masferrer de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Javier Saenz Soria de Athletic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alejandro Ardines en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Álvaro Vera va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Athletic Iancu Login, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alejandro Ardines. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Athletic, Biel Teixidó, col·locà la pilota just a les mans d'en Alejandro Ardines. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pedro Padial va xutar fora per a Athletic, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

AD.AQUALATA

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AD.AQUALATA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gianfranco Ramones va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Adonis Liouras va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, el AD.AQUALATA va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gianfranco Ramones s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 102 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. La jugada d'estratègia del AD.AQUALATA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gianfranco Ramones va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Raúl Garostidi de AD.AQUALATA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de AD.AQUALATA Alejandro Ardines no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Álvaro Vera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Carlos Gaspari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a AD.AQUALATA.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de AD.AQUALATA, Adonis Liouras, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.