Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383427

Amistoso (Int.) 731383427 Información oficial sobre el partido 731383427 en Hattrick

15.05.2024 20:00:00

Larsson BK Alineación oficial del equipo 'Larsson BK' en el partido 3 - 2 Jurmalas Retardi Alineación oficial del equipo 'Jurmalas Retardi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Larsson BK Alineación oficial del equipo 'Larsson BK' en el partido 1 - 3 Jurmalas Retardi Alineación oficial del equipo 'Jurmalas Retardi' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larsson BK

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Larsson, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Olle Stensson per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Tompa Isell va donar a Larsson un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Costas Piskopos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Larsson, un peu providencial d'en Karl-Henrik Styrman va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Edvin Svantesson va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Kjell Erik Takvam el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guntars Malinovskis al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jöns Matsson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jöns Matsson.

Jurmalas Retardi

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Larsson. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tālivaldis Baltruņķis la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jurmalas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 27.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Uldis Timenieks va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 84 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de John Svensson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Margots Straume no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jānis Rozītis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tālivaldis Baltruņķis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 250 Minuto 67 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Viktors Jātnieks l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En John Svensson va fer una estirada espectacular al minut 72, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Viktors Jātnieks.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Maksimilian Korda va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Mykyta Glushok va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter John Svensson no es va rendir i va fer unes grans aturades.