Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382656

Amistoso (Int.) 731382656 Información oficial sobre el partido 731382656 en Hattrick

15.05.2024 21:55:00

OS 11 MARADONAS Alineación oficial del equipo 'OS 11 MARADONAS' en el partido 0 - 5 Chinatown Crew Alineación oficial del equipo 'Chinatown Crew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OS 11 MARADONAS Alineación oficial del equipo 'OS 11 MARADONAS' en el partido 1 - 2 Chinatown Crew Alineación oficial del equipo 'Chinatown Crew' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 46,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OS 11 MARADONAS

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MARADONAS sortien al contraatac. La falta llançada per Marco Azevedo va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mílton Sá de MARADONAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Octávio Fausto de MARADONAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Chinatown Crew

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Leonardo Nieves arribés a peus de Coleton Johnson, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Chinatown el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Bernt Renteln des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Steve Dillard-Sher va demostrar la seva experiència quan al minut 43 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 3. És un murri!
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Chinatown va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Coleton Johnson.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Steve Dillard-Sher de Chinatown l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Hilário Lopes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sean Samuel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Leonardo Nieves quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hilário Lopes, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Coleton Johnson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernt Renteln de Chinatown va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.