Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731381757

Amistoso (Int., RC) 731381757 Información oficial sobre el partido 731381757 en Hattrick

15.05.2024 23:15:00

All Stars F.C. Alineación oficial del equipo 'All Stars F.C.' en el partido 1 - 0 Almogàvers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
All Stars F.C. Alineación oficial del equipo 'All Stars F.C.' en el partido 2 - 0 Almogàvers F.C. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

All Stars F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): All Stars s'avançava al marcador al minut 92, després d'un rebot que va caçar en Remon Brandts per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marko Flamm haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a All Stars al minut 22.
  • 224 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 82, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Edgar Hurtado sempre els tira per la dreta i en Klaudio Etxezuria, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): All Stars per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Edgar Hurtado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Al minut 114, Bernardo Fonseca gairebé va marcar per a All Stars des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 116 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 116 podia haver acabat en gol, però Klaudio Etxezuria va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeisson Puche de All Stars es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69 de partit, Jeisson Puche de All Stars va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Almogàvers F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Manta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Sánchez de Almogàvers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.