Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379598

Amistoso 731379598 Información oficial sobre el partido 731379598 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Móstoles fc Alineación oficial del equipo 'Móstoles fc' en el partido 1 - 7 Recreativo Tojeño Alineación oficial del equipo 'Recreativo Tojeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Móstoles fc Alineación oficial del equipo 'Móstoles fc' en el partido 0 - 4 Recreativo Tojeño Alineación oficial del equipo 'Recreativo Tojeño' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoles fc

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, el Móstoles va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sergi Boixaderas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zsigmond Mikáczó de Móstoles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Recreativo Tojeño

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Israel Parias quedar desmarcat i marcar per a Tojeño al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Israel Parias va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Francisco Giménez Guerra va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Tojeño.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Israel Parias de Tojeño va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Guillermo Rubio Baños va augmentar l'avantatge de Tojeño a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Rubén Pérez va augmentar l'avantatge de Tojeño a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francisco Giménez Guerra de Tojeño l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 7 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francisco Giménez Guerra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Israel Parias de Tojeño va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Ovando de Tojeño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.