Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377783

Amistoso (Int., RC) 731377783 Información oficial sobre el partido 731377783 en Hattrick

14.05.2024 20:25:00

Kuivalahden ponnistus Alineación oficial del equipo 'Kuivalahden ponnistus' en el partido 1 - 2 Poca ma bona F.C Alineación oficial del equipo 'Poca ma bona F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kuivalahden ponnistus Alineación oficial del equipo 'Kuivalahden ponnistus' en el partido 1 - 6 Poca ma bona F.C Alineación oficial del equipo 'Poca ma bona F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuivalahden ponnistus

Goles Goles

  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Kuivalahden una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Anthon Nyby, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Leevi Ärväs va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juuso Sällinen de Kuivalahden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carl-Gustav Björklöf de Kuivalahden va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Poca ma bona F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 51, quan Erminio Cazzulani va posar els visitants Poca per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 78, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què John Mazzarotto es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): El Poca va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 5 amb un llançament de falta perillós. En Maciej Wieruszewski però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Poca van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Maciej Wieruszewski des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Poca al minut 42, però el xut de Maciej Wieruszewski va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Maciej Wieruszewski es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Maciej Wieruszewski després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tuomas Tuomi va poder desviar-lo a córner.