Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377247

Amistoso 731377247 Información oficial sobre el partido 731377247 en Hattrick

15.05.2024 17:05:00

Vorwarts Glane Alineación oficial del equipo 'Vorwarts Glane' en el partido 2 - 0 HBOK Borne Alineación oficial del equipo 'HBOK Borne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vorwarts Glane Alineación oficial del equipo 'Vorwarts Glane' en el partido 1 - 1 HBOK Borne Alineación oficial del equipo 'HBOK Borne' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwarts Glane

Goles Goles

  • 136 Minuto 40 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Walter Rubén Bocco es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Luis Demerchant per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 40 passava a ser 1 - 0.
  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 42, en Antoni Kujawski la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Angelo Hondecoeter que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): VG van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Óscar José Villa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): VG van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però William Sacchetti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Boris Gaytandzhiev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Boris Gaytandzhiev va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfred van Katwijk.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Agent Baab de VG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HBOK Borne

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Albert Dasberg va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 29. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): Després de 74 minuts, Albert Dasberg va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Clebson Bezerra el va poder desviar a córner.