Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376984

Amistoso (Int.) 731376984 Información oficial sobre el partido 731376984 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

Cercle Athlétique Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Cercle Athlétique Lyonnais' en el partido 5 - 1 Razesii lui Stefan Alineación oficial del equipo 'Razesii lui Stefan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cercle Athlétique Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Cercle Athlétique Lyonnais' en el partido 3 - 1 Razesii lui Stefan Alineación oficial del equipo 'Razesii lui Stefan' en el partido
Tiene suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cercle Athlétique Lyonnais

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Cercle prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Dane Hulbert va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Vicente Llantero va augmentar la diferència de Cercle a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Cercle va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marlon Demanet des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Cercle va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Viachaslau Karpovich, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En 雄太 (Yuta) 鶴岡 (Tsuruoka) va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cercle va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paweł Schmidt, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yiorgos Tsiranidis va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Vicente Llantero de Cercle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Razesii lui Stefan

Goles Goles

  • 106 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sergiu-Dan Ioncescu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 49, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Raze, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Ciorbaru de Raze la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.