Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376947

Amistoso 731376947 Información oficial sobre el partido 731376947 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

Avantu VM Alineación oficial del equipo 'Avantu VM' en el partido 2 - 3 fc.incepatorii Alineación oficial del equipo 'fc.incepatorii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avantu VM Alineación oficial del equipo 'Avantu VM' en el partido 1 - 0 fc.incepatorii Alineación oficial del equipo 'fc.incepatorii' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avantu VM

Goles Goles

  • 104 Minuto 50 (Gol de penalti): Avantu aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Ştefan Boticiu al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Avantu al minut 79. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Ion Brujan va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joakim Welman de Avantu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fc.incepatorii

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de fc.incepatorii eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 3, Marius-Alexandru Ţărmure va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de fc.incepatorii el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Daniel Popişteanu va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Mihai Caia va marcar al minut 49 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de fc.incepatorii van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marius-Alexandru Ţărmure va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 74 minuts, el fc.incepatorii va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de fc.incepatorii, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En Mihai Caia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felician Lupu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Dichiseanu de fc.incepatorii es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.