Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376357

Amistoso (Int., RC) 731376357 Información oficial sobre el partido 731376357 en Hattrick

15.05.2024 22:05:00

Fluffys Magpies Alineación oficial del equipo 'Fluffys Magpies' en el partido 1 - 3 Haffaz Aladeen FC Alineación oficial del equipo 'Haffaz Aladeen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fluffys Magpies Alineación oficial del equipo 'Fluffys Magpies' en el partido 2 - 0 Haffaz Aladeen FC Alineación oficial del equipo 'Haffaz Aladeen FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fluffys Magpies

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ernest Lashley el va rematar Robbie Rawlins amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Robbie Rawlins arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Feisal Ameen al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rodney Ester va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Chris Roberts va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fluffys.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Chris Mitchell va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Cornell Mandeville va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Chris Mitchell de Fluffys va intentar batre la porteria rival al minut 65 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Rodney Ester hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Feisal Ameen. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Haffaz Aladeen FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Julio Lara va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.
  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El AG Aladeen va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en António Baptista rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 43.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 89, en Fabián Roger del AG Aladeen va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Del Transito Rivera que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Fabián Roger va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.