Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731375301

Amistoso (RC) 731375301 Información oficial sobre el partido 731375301 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Rubycon Alineación oficial del equipo 'Rubycon' en el partido 3 - 2 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rubycon Alineación oficial del equipo 'Rubycon' en el partido 2 - 0 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubycon

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Andrea Giuseppe Piccardi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 38.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Rubycon s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Ernesto Juerga per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rubycon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ennio Dalla Torre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Rubycon va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Silviu Mândăianu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En David Feo va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Diego González de Prado, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Atletic Poblenou

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Marc-Pierre Guéguin va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Poblenou.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Guillermo Lobo Heras va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a Poblenou.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Armando Barxa va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Guillermo Lobo Heras aquest no va estar a l'altura.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Luis Ruiz Ruiz de Poblenou va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poblenou va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Ivaldo Ávilla va sortir per sobre el travesser.