Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731375135

Amistoso (Int.) 731375135 Información oficial sobre el partido 731375135 en Hattrick

15.05.2024 07:00:00

chifan FC Alineación oficial del equipo 'chifan FC' en el partido 1 - 3 Estrella Coja de Belgrado Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja de Belgrado ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chifan FC Alineación oficial del equipo 'chifan FC' en el partido 1 - 2 Estrella Coja de Belgrado Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja de Belgrado ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chifan FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. chifan s'avançava en el marcador després que en Macario Roman xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pafnucy Wojtaszak era fer passades de llarga distància. Al minut 71 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en 姚 (Yao) 少宁 (Shaoning) però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, 陈 (Chen) 子扬 (Ziyang) de chifan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 纪 (Ji) 瑞正 (Ruizheng) de chifan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Estrella Coja de Belgrado

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Estrella van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Sean Wallner va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Estrella va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 38. Philip Paddle va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Alessandro Ruscitti va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 1 - 3 per a Estrella.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vladlen Bogush després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 林 (Lin) 飞鸿 (Feihong) va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Estrella quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alessandro Ruscitti va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Estrella Arno Reppenholt quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alejandro Elguea l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alessandro Ruscitti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.