Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373238

Amistoso (Int.) 731373238 Información oficial sobre el partido 731373238 en Hattrick

15.05.2024 17:40:00

Es MáGiCo c.F. Alineación oficial del equipo 'Es MáGiCo c.F.' en el partido 3 - 2 S.D. Rayo espliego Alineación oficial del equipo 'S.D. Rayo espliego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Es MáGiCo c.F. Alineación oficial del equipo 'Es MáGiCo c.F.' en el partido 3 - 4 S.D. Rayo espliego Alineación oficial del equipo 'S.D. Rayo espliego' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,3 % 51,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Es MáGiCo c.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): MáGiCo prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Mustapa Tutupoli va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): MáGiCo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Zahi Ghandour va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Naji Husseini va augmentar l'avantatge de MáGiCo a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

S.D. Rayo espliego

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, espliego seguien lluitant fins al final. Al minut 57, fruit d'aquests esforços, Iván Luis Vidal va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de espliego no defallien en cap moment. Producte d'això, en Dariusz Popielnicki va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gaetano Incerto Asta quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): León Deuceln quasi aconsegueix empatar per espliego al minut 27, però Aharon Kawas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): espliego va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 39 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Armindo Leite, al minut 62 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Gaetano Incerto Asta va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Gaetano Incerto Asta va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Aharon Kawas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Flávio Fernandes Neto de espliego amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.