Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372297

Amistoso (Int., RC) 731372297 Información oficial sobre el partido 731372297 en Hattrick

15.05.2024 16:00:00

Borgestad Charmanders Alineación oficial del equipo 'Borgestad Charmanders' en el partido 4 - 6 Esteghlal Novin Alineación oficial del equipo 'Esteghlal Novin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Borgestad Charmanders Alineación oficial del equipo 'Borgestad Charmanders' en el partido 5 - 2 Esteghlal Novin Alineación oficial del equipo 'Esteghlal Novin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,7 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borgestad Charmanders

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jakob Fagervik, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Svein Gjerstad es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Charmanders i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 39 minuts de joc. Mentre en Vasiliy Mavrushin el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 110 Minuto 94 (Gol de falta): Charmanders equilibrava els comptes al minut 94 quan en Vasiliy Mavrushin va transformar una falta en el 4 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Charmanders va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Noli Helgeland ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ezequiel Hilário de Charmanders va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Oliver Trulsen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Odd Bjørnstad va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Al minut 74, Vasiliy Mavrushin gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Esteghlal Novin

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Ahmad Choupan va pentinar un córner cap al segon pal que Ionuţ-Florin Vardianu va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mardo Tavityan va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Esteghlal, al minut 43. El marcador va canviar a 3 - 2.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Aria Barazesh que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Esteghlal va ser finalitzada des de l'esquerra per Khalaf Al-Sari al minut 93. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Aria Barazesh va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 4 - 5.
  • 183 Minuto 100 (Gol por la derecha): Al 100 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Esteghlal augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ahmad Choupan es rifés el porter i marqués el 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Aria Barazesh al minut 52 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.