Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731371764

Amistoso (Int., RC) 731371764 Información oficial sobre el partido 731371764 en Hattrick

15.05.2024 08:00:00

Yeni Hayat SK Alineación oficial del equipo 'Yeni Hayat SK' en el partido 2 - 3 FC Corviale Alineación oficial del equipo 'FC Corviale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Yeni Hayat SK Alineación oficial del equipo 'Yeni Hayat SK' en el partido 3 - 1 FC Corviale Alineación oficial del equipo 'FC Corviale' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yeni Hayat SK

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Hayat prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Muhteşem Aybay va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hayat. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Branislau Ptashuk xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Zlatan Telac es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Hayat per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kristoffer Stoltenberg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Murat Boğa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Hayat va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kristoffer Stoltenberg en un 1 contra 1 amb el porter Gonzalo Basto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Hayat va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Murat Boğa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

FC Corviale

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lubomír Ouředník la va rematar Rudolf Apushkin amb una magnífica volea que va fer pujar per a Corviale el 1 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hayat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manolo Terrona Soto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Corviale es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 75.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Roberto Tumiatti va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 3 per a Corviale.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Corviale van sortir al contraatac al minut 91, però Francesco Persiani va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Marco Peirolo de Corviale va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.