Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731371721

Amistoso (Int., RC) 731371721 Información oficial sobre el partido 731371721 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 0 - 1 Club Sport Naranjal Alineación oficial del equipo 'Club Sport Naranjal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 2 - 0 Club Sport Naranjal Alineación oficial del equipo 'Club Sport Naranjal' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aversi

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Fabrice Lehmann va rebre molts aplaudiments. Al minut 25 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 44 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Nazaré va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Club Sport Naranjal

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Naranjal el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Goshen Gedalia va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Naranjal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tolga Çetinel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.