Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731371019

Amistoso (Int.) 731371019 Información oficial sobre el partido 731371019 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

FC Lordran Alineación oficial del equipo 'FC Lordran' en el partido 0 - 3 FC. Real Madrid Alineación oficial del equipo 'FC. Real Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Lordran Alineación oficial del equipo 'FC Lordran' en el partido 2 - 2 FC. Real Madrid Alineación oficial del equipo 'FC. Real Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lordran

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Kai Strohmer quasi dona a FCL l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Elbio Tridondani va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Rudolf Stompe quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Rudolf Stompe va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dietmar Kellerberger de FCL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clemens Sigl de FCL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC. Real Madrid

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Joonas Kytömäki de Real va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Otto Alaruikka va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 87 minuts quan Hans Unterharrer va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a Real.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Terje Løkkeberg.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Czesław Ast de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.