Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731369205

Amistoso (Int., RC) 731369205 Información oficial sobre el partido 731369205 en Hattrick

14.05.2024 22:45:00

Vilassar Marquises Alineación oficial del equipo 'Vilassar Marquises' en el partido 0 - 1 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vilassar Marquises Alineación oficial del equipo 'Vilassar Marquises' en el partido 1 - 1 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilassar Marquises

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Marcelo Gutiérrez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Casiopeo Valledor de Marquises la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Denner Pereira.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Wart Decroos xutant per a Marquises va fer anar la pilota just on la volia, però Bernardo Toledo Golfín, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Marquises Carlos Marcelo Gutiérrez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bernardo Toledo Golfín. El marcador continuava 0 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Denner Pereira de Marquises va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Marquises, Nino Sas, col·locà la pilota just a les mans d'en Bernardo Toledo Golfín. El marcador: 0 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Marquises Heiva Tepa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bernardo Toledo Golfín. El marcador continuava 0 - 1.

palomera blanes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de palomera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bernardo Toledo Golfín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 95 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de palomera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alcadio Sánchez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Oscar Sheldon de palomera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregorio Camos de palomera es va emportar una amonestació al minut 100 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Hilário Almeida de palomera, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Maui Maire en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Shaka Haines de palomera va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Hijar va xutar fora per a palomera, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de palomera, Gregorio Camos, col·locà la pilota just a les mans d'en Maui Maire. El marcador: 0 - 1.