Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731368601

Amistoso (Int.) 731368601 Información oficial sobre el partido 731368601 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Tennent's AC Alineación oficial del equipo 'Tennent's AC' en el partido 3 - 3 CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tennent's AC Alineación oficial del equipo 'Tennent's AC' en el partido 5 - 1 CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido
Tiene mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tennent's AC

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tennent's s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carlo Tagliavini que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Tennent's, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Bruno Fais per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Passat el minut 89 de joc, Bruno Mattis facilitava les coses al Tennent's amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Tennent's va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ubaldo Corradini en un 1 contra 1 amb el porter Naip Çevrim, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Tennent's va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Giuliano Elli la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Cyril Vacirca, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gianvito Galtarossa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyril Vacirca de Tennent's es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

CAT-DPF

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Felix Oeri es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de CAT-DPF va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Martí Erloeta, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CAT-DPF prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Gabi Sterescu.