Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731365536

Amistoso (Int.) 731365536 Información oficial sobre el partido 731365536 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido 3 - 4 Outlier Radio FC Alineación oficial del equipo 'Outlier Radio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido 5 - 2 Outlier Radio FC Alineación oficial del equipo 'Outlier Radio FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peñascal c.f.

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Passat el minut 21 de joc, Adalbert Le Tutour facilitava les coses al Peñascal amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Peñascal va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 36 Sylwester Telicki va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mihai Papp es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Peñascal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zezva Ratia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Adalbert Le Tutour de Peñascal va intentar batre la porteria rival al minut 90 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Outlier Radio FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Robert Brunson va posar els visitants Outlier per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Brice Pfister va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Outlier va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 39.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Brice Pfister, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador de Outlier Brice Pfister va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 76 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Keith Jenkins va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Outlier la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Keith Jenkins de Outlier va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.