Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364895

Amistoso (Int.) 731364895 Información oficial sobre el partido 731364895 en Hattrick

15.05.2024 21:30:00

WS Legia Alineación oficial del equipo 'WS Legia' en el partido 3 - 3 FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
WS Legia Alineación oficial del equipo 'WS Legia' en el partido 2 - 0 FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WS Legia

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Legia per la dreta va donar com a resultat un gol de Perú Baylón al minut 32 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Seth Fleetwood s'emportà una gran ovació del públic local al minut 47, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ayize Tutu de Legia va aconseguir igualar el partit al minut 69, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En 杜 (Du) 福力 (Fuli) del Legia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 26 en 杜 (Du) 福力 (Fuli) ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fernando Guerrero el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Seth Fleetwood de Legia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 30, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Legia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Urh Novinščak va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Jean-Max Vrignon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luc Houtman de Legia es va guanyar la targeta groga merescudament.

FreeStyle Utd

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de FreeStyle van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Adamas Redaitis.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): FreeStyle va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Mason Underall, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): El FreeStyle era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gino Voorsluijs va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): FreeStyle van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de David Moreno Blanco des de l'esquerra va sortir desviat.