Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731362733

Amistoso (Int., RC) 731362733 Información oficial sobre el partido 731362733 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

U.S. Lecce 2020 Alineación oficial del equipo 'U.S. Lecce 2020' en el partido 2 - 3 JO team Alineación oficial del equipo 'JO team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.S. Lecce 2020 Alineación oficial del equipo 'U.S. Lecce 2020' en el partido 0 - 2 JO team Alineación oficial del equipo 'JO team' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S. Lecce 2020

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Gian Gastone Cordedda s'emportà una gran ovació del públic local al minut 68, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 100 Minuto 81 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Gian Gastone Cordedda. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 81 de joc, que suposava el 2 - 3.

JO team

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Adán Muñoz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): Sebastian Malsen va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 77 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, una falta xutada per Sebastian Malsen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a JO. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kiril Angelov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): JO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Piotr Karasowski va desviar el xut final de Severino Hernando després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): JO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Casimiro Ábrigo va quedar-se sol davant el porter Piotr Karasowski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Casimiro Ábrigo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Casimiro Ábrigo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del JO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santiago Pavez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tristan Tranamil després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Piotr Karasowski va poder desviar-lo a córner.