Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731362042

Amistoso (Int., RC) 731362042 Información oficial sobre el partido 731362042 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Mighty Ducks FC Alineación oficial del equipo 'Mighty Ducks FC' en el partido 5 - 0 FC- Pallopäät Alineación oficial del equipo 'FC- Pallopäät' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mighty Ducks FC Alineación oficial del equipo 'Mighty Ducks FC' en el partido 3 - 0 FC- Pallopäät Alineación oficial del equipo 'FC- Pallopäät' en el partido
Tiene suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mighty Ducks FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Yasin Otyakmaz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mighty se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Lukas Bittersdorf va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Mighty va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rafael Ženar des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mighty i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 36 minuts de joc. Mentre en George Ursică el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mighty a 5 - 0. Cino Fastidio va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Mighty va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar George Ursică en un 1 contra 1 amb el porter Matias Vihanti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Mighty ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Ženar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lukas Bittersdorf va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor José Luis Mellio de Mighty va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC- Pallopäät

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Andres Kirspuu va fer al minut 53 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Georg Kirspuu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yann Lassuyt.