Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361844

Amistoso (Int.) 731361844 Información oficial sobre el partido 731361844 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 0 - 2 ZVO 2.0 Alineación oficial del equipo 'ZVO 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 2 - 0 ZVO 2.0 Alineación oficial del equipo 'ZVO 2.0' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flo.fc

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Ligallama de flo.fc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ZVO 2.0

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ed van Vlaanderen quedar desmarcat i marcar per a ZVO al minut 31. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Ed van Vlaanderen va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a ZVO.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ZVO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Argun Baytak, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): François Schiffers va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Rein Zoon, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Ardiles. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El ZVO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Bohdan Vernidub va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Vivien Delvallée de ZVO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diamantino Cavém de ZVO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Argun Baytak de ZVO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.