Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361173

Amistoso (Int.) 731361173 Información oficial sobre el partido 731361173 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Mercadonianos Alineación oficial del equipo 'Mercadonianos' en el partido 0 - 5 Team fyffes Alineación oficial del equipo 'Team fyffes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mercadonianos Alineación oficial del equipo 'Mercadonianos' en el partido 2 - 1 Team fyffes Alineación oficial del equipo 'Team fyffes' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mercadonianos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Roberto Sierra Galán del Mercadonianos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Roberto Sierra Galán va disposar d'una bona oportunitat al minut 48, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tiberiu Burluc no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tiberiu Burluc de Mercadonianos es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Team fyffes

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de fyffes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Christer Hartby.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de fyffes, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Dennis Adolfsson va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jan Christiansson va augmentar l'avantatge de fyffes a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Passaven 39 minuts quan en Dennis Adolfsson va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dennis Adolfsson, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Nisse Åhnbo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. fyffes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nisse Åhnbo es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.