Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359817

Amistoso (Int., RC) 731359817 Información oficial sobre el partido 731359817 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

FC Esteiro Alineación oficial del equipo 'FC Esteiro' en el partido 1 - 2 Coruscant Knights Alineación oficial del equipo 'Coruscant Knights' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Esteiro Alineación oficial del equipo 'FC Esteiro' en el partido 1 - 5 Coruscant Knights Alineación oficial del equipo 'Coruscant Knights' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Esteiro

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Juan Carlos Mateos va donar a Esteiro un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Francés Bellfill gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kern Johanson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Piñeiro de Esteiro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Coruscant Knights

Goles Goles

  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Matt Hauer de Coruscant va marcar de penal l'empat al minut 58.
  • 173 Minuto 103 (Gol por la derecha): Al minut 103 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Harald Bergsprekken que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Coruscant va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dwayne Abbot va sortir per sobre el travesser.