Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359706

Amistoso (Int.) 731359706 Información oficial sobre el partido 731359706 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

MAMMA AIUTO Alineación oficial del equipo 'MAMMA AIUTO' en el partido 5 - 2 New Flame Alineación oficial del equipo 'New Flame' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MAMMA AIUTO Alineación oficial del equipo 'MAMMA AIUTO' en el partido 2 - 0 New Flame Alineación oficial del equipo 'New Flame' en el partido
Tiene bastante suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAMMA AIUTO

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luigi Calia va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Vlad-Alexandru Vârlan la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Luigi Calia va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Ng Kim Li va pentinar un córner cap al segon pal que Vlad-Alexandru Vârlan va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Sadeg Al-Thawr va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de MAMMAIUTO al minut 78, que va llançar ajustat al pal en Ignacio Tenorio. 5 - 2 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Luigi Calia no s'ho podia creure.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Juan Alfredo Martínez Peón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Jens Dehlhult va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Haugerud de MAMMAIUTO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

New Flame

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 8 una excel·lent centrada de Jon Norrlind va arribar a Tomas Hansson, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Flame va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mats Runesson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mats Runesson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.