Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359022

Amistoso 731359022 Información oficial sobre el partido 731359022 en Hattrick

15.05.2024 19:30:00

Aston villa lions Alineación oficial del equipo 'Aston villa lions' en el partido 4 - 4 Kista IF Alineación oficial del equipo 'Kista IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Aston villa lions Alineación oficial del equipo 'Aston villa lions' en el partido 9 - 1 Kista IF Alineación oficial del equipo 'Kista IF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston villa lions

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Passat el minut 9 de joc, Pablo Ipenza facilitava les coses al Aston amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Vladimir Paz va acabar en una passada genial cap al jugador de Aston Mattias Göransson, que va marcar el 2 - 1.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Devin Agee va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Vladimir Paz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Aston empatava el partit, 4 a 4, al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Zvjezdan Šarec va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aston.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Joshua Mutumba i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Aston, però el xut de Vladimir Paz va sortir bastant desviat.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Karl-Magnus Kyhlskog! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Kista IF

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Peter Gustavsson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Domenico Ghetta que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Gianluigi Spedaliere estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Domenico Ghetta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 42.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ambrosius Lindgren va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Carl-Wilhelm Göransson va estar a punt de posar per davant a Kista amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ryszard Krysicki va impedir un gol cantat.