Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731357376

Amistoso (Int.) 731357376 Información oficial sobre el partido 731357376 en Hattrick

15.05.2024 13:45:00

Zvanitajs team Alineación oficial del equipo 'Zvanitajs team' en el partido 4 - 3 Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zvanitajs team Alineación oficial del equipo 'Zvanitajs team' en el partido 4 - 1 Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zvanitajs team

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paolo Iudica ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Zv es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Paolo Iudica va augmentar l'avantatge de Zv a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Aivars Zvanītājs va incrementar l'avantatge de Zv amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zv pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paolo Iudica va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Zv va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paolo Iudica ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Zv van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Tanko Fingesi des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tanko Fingesi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Esternocleidomastoideo

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Jan Adelén va pentinar un córner cap al segon pal que Mónico Blanco va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Julio César Bon va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Esternocleidomastoi en aconseguir el 4 - 2.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jan Adelén.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Louis Dimbleby, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antón Letosa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pavlos Romanos va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Esternocleidomastoi va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en César Vime no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iago Adrián Castrelo de Esternocleidomastoi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.