Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731357098

Amistoso (Int.) 731357098 Información oficial sobre el partido 731357098 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

Fortele_naturii Alineación oficial del equipo 'Fortele_naturii' en el partido 2 - 2 Bambolino Alineación oficial del equipo 'Bambolino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fortele_naturii Alineación oficial del equipo 'Fortele_naturii' en el partido 2 - 0 Bambolino Alineación oficial del equipo 'Bambolino' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortele_naturii

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kwabena Debrah, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fortele_naturii va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ştefan-Alexandru Voştinar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Aurel Deacu es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Domonkos Försönics. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Constantin Funie del Fortele_naturii ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Constantin Funie va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, James Furman de Fortele_naturii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bambolino

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Vyacheslav Khutornov va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Bambolino.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 52 minuts Mstislav Krasnikov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.