Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731356490

Amistoso (Int., RC) 731356490 Información oficial sobre el partido 731356490 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

football 3 Alineación oficial del equipo 'football 3' en el partido 3 - 2 FC Seldu Klepne Alineación oficial del equipo 'FC Seldu Klepne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
football 3 Alineación oficial del equipo 'football 3' en el partido 5 - 0 FC Seldu Klepne Alineación oficial del equipo 'FC Seldu Klepne' en el partido
Tiene mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

football 3

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nello Rizzuto de football aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alessandro Traisci sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 36 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Valter Lauriola va donar a football un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Traisci de football es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

FC Seldu Klepne

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Klepne al minut 31. Martin Lojka va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Przemysław Szczypka era molt més ràpid que el defensa Wilhelm Tax. Al minut 67, el jugador de Klepne va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Michal Klimša va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eusebio Iachelini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Klepne creava perill des de la dreta al minut 40, però en Eusebio Iachelini, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Michal Klimša desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nello Rizzuto no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Klement Havlan estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Klepne va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Michal Klimša es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michal Klimša de Klepne va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.