Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731355725

Amistoso (Int.) 731355725 Información oficial sobre el partido 731355725 en Hattrick

15.05.2024 16:00:00

Arsenaldisipler Alineación oficial del equipo 'Arsenaldisipler' en el partido 3 - 2 KBW Gobertange Alineación oficial del equipo 'KBW Gobertange' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenaldisipler Alineación oficial del equipo 'Arsenaldisipler' en el partido 3 - 0 KBW Gobertange Alineación oficial del equipo 'KBW Gobertange' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenaldisipler

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Arsenal una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Arve Sannerud, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 28.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Lowai Wooley va donar a Arsenal un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Arsenal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lowai Wooley des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Arsenal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ulrik Lieding, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arve Sannerud. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

KBW Gobertange

Goles Goles

  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per David Mary va descol·locar totalment la defensa contrària i Rafael Jirón no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 75 i semblava que Gobertange desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Michael Bindslev va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Gobertange va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 72, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Hennes Hör.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Gobertange va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rafael Jirón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Patryk Putyra va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.