Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731355009

Amistoso (Int.) 731355009 Información oficial sobre el partido 731355009 en Hattrick

15.05.2024 17:15:00

Titánes Alineación oficial del equipo 'Titánes' en el partido 4 - 0 Sindidun Belgrade Alineación oficial del equipo 'Sindidun Belgrade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Titánes Alineación oficial del equipo 'Titánes' en el partido 3 - 0 Sindidun Belgrade Alineación oficial del equipo 'Sindidun Belgrade' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titánes

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Davide Costa de Titánes aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Reno Teodorani sempre és una garantia. Al minut 26, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Vladimir Mescheryakov marcar el 2 - 0 per al Titánes.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Titánes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Armando Canesi va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Titánes va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Franco Cappellini, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ben Culhane al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adam Bunjevčević va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adam Bunjevčević va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Abdul-Salam Tassadaq gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ben Culhane va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Uldis Lapiņš una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Ben Culhane va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vladimir Mescheryakov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adam Bunjevčević.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davide Costa de Titánes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sindidun Belgrade

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Sergio Tarantola ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Doherty de Sindidun es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Zsolt Böttiger de Sindidun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.