Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731354467

Amistoso (Int., RC) 731354467 Información oficial sobre el partido 731354467 en Hattrick

15.05.2024 18:05:00

Widzewiaki Alineación oficial del equipo 'Widzewiaki' en el partido 1 - 4 Borussia Glauchau Alineación oficial del equipo 'Borussia Glauchau' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 6
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 2 / 2
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
29 % Posesión 45' 71 %
29 % Posesión 90' 71 %
Normal Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 11Nivel de táctica: 11
Widzewiaki Alineación oficial del equipo 'Widzewiaki' en el partido 1 - 4 Borussia Glauchau Alineación oficial del equipo 'Borussia Glauchau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Widzewiaki Alineación oficial del equipo 'Widzewiaki' en el partido 0 - 1 Borussia Glauchau Alineación oficial del equipo 'Borussia Glauchau' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Widzewiaki

Goles Goles

  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Karol Piątyszek encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Włodzimierz Olczak només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Krzysztof Kłodarski marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Lubomysł Klukowski que va xutar a fora per molt poc.

Borussia Glauchau

Goles Goles

  • 107 Minuto 31 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rajmund Holecz semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a BorussiaGC. Qui ho havia de dir! 0 - 1.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al BorussiaGC per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 34. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Rajmund Holecz. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 187 Minuto 51 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del BorussiaGC va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Jannik Kobilinski en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 3.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip BorussiaGC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Swen Hudtwalcker va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 3 (Ocasión tiro lejano): El BorussiaGC se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 3, en Poldy Melchiors va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del BorussiaGC va deixar en bona posició a en Dominik Korejtko per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Christian-Andreas Niedermühlbichler de BorussiaGC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jannik Kobilinski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.