Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353466

Amistoso (Int., RC) 731353466 Información oficial sobre el partido 731353466 en Hattrick

15.05.2024 20:15:00

Recoa Ireland F. C. Alineación oficial del equipo 'Recoa Ireland F. C.' en el partido 9 - 5 RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Recoa Ireland F. C. Alineación oficial del equipo 'Recoa Ireland F. C.' en el partido 10 - 2 RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recoa Ireland F. C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Mickey Heneghan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ireland.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Passat el minut 37 de joc, Joshua Hare facilitava les coses al Ireland amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Lee Kenny es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Liam Ryan de Ireland va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 83, Liam Ryan de Ireland empatava el partit: 5 - 5.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Ireland s'avançava al marcador al minut 92, després d'un rebot que va caçar en John Lehan per la banda dreta de l'atac local. El 6 - 5 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 97 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Michael O'Riordan arribés a peus de Michael Higgins, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ireland el 7 - 5.
  • 131 Minuto 101 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ireland va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lee Kenny progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 5.
  • 133 Minuto 102 (Gol por la derecha): Ireland va aconseguir el 9 - 5 quan Ricky Murphy va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alan Rogers.

RECOA C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 en Ayaz Jalalvi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Igotz Gilarte va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RECOA va ser finalitzada des de l'esquerra per Cibrao Baltar al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Alberto Fragoso va augmentar l'avantatge de RECOA a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 75, quan 朱 (Zhu) 荣友 (Rongyou) va posar els visitants RECOA per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Asier Aritzeta de RECOA no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Asier Aritzeta va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Martínez Montes de RECOA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.