Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352734

Amistoso (Int., RC) 731352734 Información oficial sobre el partido 731352734 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

pantui Alineación oficial del equipo 'pantui' en el partido 2 - 4 Riggio Bombers Alineación oficial del equipo 'Riggio Bombers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
pantui Alineación oficial del equipo 'pantui' en el partido 1 - 8 Riggio Bombers Alineación oficial del equipo 'Riggio Bombers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pantui

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pantui contenien la respiració mentre en Paolo Ganino s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, Chiel Algrain va pentinar un córner cap al segon pal que Robi Demeulenare va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 50 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Ferhan Ülhan estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Riggio Bombers

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de Riggio van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Sergio Anticoli va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Isidoro Frontaurea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Amb 92 minuts jugats, Fabio Pilotino de Riggio va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 182 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 107 de partit va donar a Riggio l'avantatge per 2 - 4. Isidoro Frontaurea en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Isidoro Frontaurea va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Calum Brennan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Giordano Amico va estar a punt de posar per davant a Riggio amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Calum Brennan va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Isidoro Frontaurea va fer una jugada per la banda esquerra, però Calum Brennan va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Giordano Amico va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Donato Tamburrino va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Calum Brennan.
  • 283 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Després de 96 minuts, Diego Lissandrin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Calum Brennan va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Celestino Baggio de Riggio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidoro Frontaurea de Riggio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.