Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731352170

Amistoso (Int.) 731352170 Información oficial sobre el partido 731352170 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Nea Artaki FC Alineación oficial del equipo 'Nea Artaki FC' en el partido 3 - 2 Velasquianos FC Alineación oficial del equipo 'Velasquianos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nea Artaki FC Alineación oficial del equipo 'Nea Artaki FC' en el partido 4 - 0 Velasquianos FC Alineación oficial del equipo 'Velasquianos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nea Artaki FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Bálint Boros de NAFC va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 del partit, el jugador Grigorios Drosopoulos de NAFC va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Silviu Vancia va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de NAFC, Yiorgos Armodoros, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Grigorios Drosopoulos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de NAFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Bálint Boros va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 14 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Yiorgos Armodoros va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Rinos Aggeloudis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Núñez del Prado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Grigorios Drosopoulos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Pedro Núñez del Prado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nikos Voulgaris va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El NAFC ho intentava per la dreta per mitjà de Bálint Boros, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Velasquianos FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Velasquianos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Héctor De Gouveia.
  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Oli Specker va anar a parar al cap de Hubert Vilém que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Velasquianos el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Benito Martins va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Velasquianos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.