Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731351392

Amistoso (Int., RC) 731351392 Información oficial sobre el partido 731351392 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

Špindlerovští Sobíci Alineación oficial del equipo 'Špindlerovští Sobíci' en el partido 8 - 0 Proboscis Monkeys Gangstas Alineación oficial del equipo 'Proboscis Monkeys Gangstas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Špindlerovští Sobíci Alineación oficial del equipo 'Špindlerovští Sobíci' en el partido 10 - 0 Proboscis Monkeys Gangstas Alineación oficial del equipo 'Proboscis Monkeys Gangstas' en el partido
Tiene mala suerte 9.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Špindlerovští Sobíci

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Jan Huška, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sobíci es posava per davant!
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Sobíci va aconseguir el 2 - 0 quan Rudolf 'Sysel' Boháč va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sobíci a 3 - 0. Norbert 'Šikula' Polách va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sobíci va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Norbert 'Šikula' Polách progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Sobíci va augmentar la diferència quan Rudolf 'Kanec' Šimák no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sobíci pel centre va donar un gran resultat: el gol de Norbert 'Šikula' Polách va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Josef 'Bourák' Matějček va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): En Hj Sagap bin Kamil semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 87 de partit. En Josef 'Bourák' Matějček del Sobíci s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Rudolf 'Sysel' Boháč de Sobíci no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Huška de Sobíci la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Proboscis Monkeys Gangstas

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Justin Alarcón va servir per deixar enrere el gegant Robert 'Tyčka' Vomočil al minut 24, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.