Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350400

Amistoso (Int.) 731350400 Información oficial sobre el partido 731350400 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

Team Saucisse Alineación oficial del equipo 'Team Saucisse' en el partido 4 - 5 Sbrof Alineación oficial del equipo 'Sbrof' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Team Saucisse Alineación oficial del equipo 'Team Saucisse' en el partido 3 - 5 Sbrof Alineación oficial del equipo 'Sbrof' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,9 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Saucisse

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Salvatory Manga era molt més ràpid que el defensa Gabi Căpăţână. Al minut 16, el jugador de Saucisse va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Salvatory Manga de Saucisse empatava el partit: 2 - 2.
  • 110 Minuto 55 (Gol de falta): Richard Hlobeň va aconseguir l'empat per a Saucisse mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Timur Vyrodov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Saucisse es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Salvatory Manga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Saucisse se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Johannes Bresler per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roberto Campochiaro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cody Rogerson va ridiculitzar a en Serdar Çoker amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kerian Expert de Saucisse es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Timur Vyrodov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sbrof

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sbrof prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nikolay Krupnikov.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Sbrof es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Nikolay Krupnikov es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 170 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Yigael Braver va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Mahmood Shadi Al-Dahhan va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 87.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Sbrof agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Serdar Çoker amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Lars-Olof Lundberg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el Sbrof va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gianluca Carlo Maiolo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Jorge Alberto Mejía va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.