Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731346987

Amistoso (Int.) 731346987 Información oficial sobre el partido 731346987 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido 5 - 2 FC ERMINE II Alineación oficial del equipo 'FC ERMINE II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido 9 - 1 FC ERMINE II Alineación oficial del equipo 'FC ERMINE II' en el partido
Es un cenizo 9.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

daniFraps

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eneko Urizarrekalde sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 8 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Genaro Aramburu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a daniFraps.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): daniFraps va augmentar la diferència quan Manuel Nin Novoa no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Erik Persson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a daniFraps.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): daniFraps va aconseguir el 5 - 2 quan Erik Persson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erik Rampas al minut 11 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Èric Cusí va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Noldi Kölle va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 17, i va passar la pilota a Eneko Urizarrekalde, però aquest no va encertar a marcar.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El daniFraps ho intentava per la dreta per mitjà de Èric Cusí, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Noldi Kölle de daniFraps no va ser gol per ben poc.

FC ERMINE II

Goles Goles

  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): ERMINE sabia com jugar al contraatac, i al minut 54, Silvino Cavaco va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Petr Machalík va pentinar un córner cap al segon pal que Julien Ringgenberg va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): El jugador visitant Robin Rafaj va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 31 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roman Reichmann de ERMINE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.