Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731346751

Amistoso (Int.) 731346751 Información oficial sobre el partido 731346751 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

Hannie's Heroes Alineación oficial del equipo 'Hannie's Heroes' en el partido 5 - 0 Fishermans friend Alineación oficial del equipo 'Fishermans friend' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hannie's Heroes Alineación oficial del equipo 'Hannie's Heroes' en el partido 3 - 0 Fishermans friend Alineación oficial del equipo 'Fishermans friend' en el partido
Tiene suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hannie's Heroes

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Angelo Rodrigo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hero se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Hero i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 26 minuts de joc. Mentre en Keith van den Oosterkamp el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arnie Brinkhorst va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): Hero va obtenir un penal al minut 49, que va llançar a la perfecció Keith van den Oosterkamp. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Als 62 minuts de joc, els nois de Hero van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Keith van den Oosterkamp augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Keith van den Oosterkamp va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Floyd ter Heide. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Angelo Roca va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Keith van den Oosterkamp, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Angelo Rodrigo de Hero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Anastasio Echeverría, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Fishermans friend

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fishermans va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Álvarez Miguel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klaus Pluymert de Fishermans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.