Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731346619

Amistoso (Int.) 731346619 Información oficial sobre el partido 731346619 en Hattrick

14.05.2024 21:30:00

Sagan F.C. Alineación oficial del equipo 'Sagan F.C.' en el partido 1 - 4 Young AstroStars Alineación oficial del equipo 'Young AstroStars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sagan F.C. Alineación oficial del equipo 'Sagan F.C.' en el partido 1 - 2 Young AstroStars Alineación oficial del equipo 'Young AstroStars' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 11,9 % 64,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagan F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Franciszek Przybysławski de Sagan va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Barry Brown no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Jones de Sagan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Young AstroStars

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Harmen-Jan Martina quedar desmarcat i marcar per a AstroStars al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): AstroStars va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 38. Alfred Przygodziński va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Yussef Kabaki va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Harmen-Jan Martina la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alfred Przygodziński que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): El AstroStars va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 4 amb un llançament de falta perillós. En Samson Kimathi però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Jean-Brice Sabara de AstroStars va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Alfred Przygodziński va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 53, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Harmen-Jan Martina al minut 75, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Samson Kimathi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yussef Kabaki de AstroStars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.