Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345464

Amistoso (Int., RC) 731345464 Información oficial sobre el partido 731345464 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Intrepid FC Alineación oficial del equipo 'Intrepid FC' en el partido 1 - 2 Westwijk FC Alineación oficial del equipo 'Westwijk FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Intrepid FC Alineación oficial del equipo 'Intrepid FC' en el partido 0 - 2 Westwijk FC Alineación oficial del equipo 'Westwijk FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intrepid FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 107 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Gionata Ardia era fer passades de llarga distància. Al minut 107 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ernest Steppe però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Cezar Bănulescu de Intrepid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Intrepid Giorgio Bazzucchi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Remco Heijstek. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Cezar Bănulescu de Intrepid, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Remco Heijstek en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Intrepid, Pauls Bārzdis, col·locà la pilota just a les mans d'en Remco Heijstek. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): 丁 (Ding) 荣恺 (Rongkai), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Remco Heijstek va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Intrepid i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Yoon Euverman va xutar fora per a Intrepid, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Intrepid, Enric Oriola, col·locà la pilota just a les mans d'en Remco Heijstek. El marcador: 1 - 1.

Westwijk FC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Westwijk al minut 6, però el xut de Filip van Cadsand va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Filip van Cadsand va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 21. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Gradje Ginjaar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Westwijk va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Toon Frenkens, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Es duien 101 minuts de partit jugats quan Pierre Rigters va estar a punt de posar per davant a Westwijk amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Izkar Santuberri va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Almar Heistek de Westwijk es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Wintsje Honderd va xutar fora per a Westwijk, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Toon Frenkens de Westwijk és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Pierre Rigters de Westwijk va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Reinoud Simonis de Westwijk va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Almar Heistek de Westwijk va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): A en Henk Wellens de Westwijk li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Izkar Santuberri posant el 1 - 2 a l'electrònic.