Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345190

Amistoso (Int., RC) 731345190 Información oficial sobre el partido 731345190 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

Godfried's Fighters Alineación oficial del equipo 'Godfried's Fighters' en el partido 7 - 4 Mirfent Alineación oficial del equipo 'Mirfent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Godfried's Fighters Alineación oficial del equipo 'Godfried's Fighters' en el partido 8 - 0 Mirfent Alineación oficial del equipo 'Mirfent' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godfried's Fighters

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Godfrieds va ser Willem Beckaert.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Godfrieds prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Ezequiel Piñeiro va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Godfrieds va augmentar la diferència quan Rafael Gogenberg no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Godfrieds contenien la respiració mentre en Ezequiel Piñeiro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 122 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Godfrieds, atacant per l'esquerra al minut 109, va aprofitar el magnífic llançament de Malcolm Piens per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.
  • 133 Minuto 113 (Gol por la derecha): Godfrieds va aconseguir el 6 - 4 quan Hussein Aouinet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 115 (Gol por la izquierda): En Hussein Aouinet de Godfrieds va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Gogenberg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Bastien Flamand va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Godfrieds va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Hussein Aouinet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Austin Namer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Austin Namer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Ezequiel Piñeiro de Godfrieds va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Joeri Van Geneugden de Godfrieds va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Malcolm Piens de Godfrieds va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mirfent

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Scott van Nimwegen rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Tjeerd Schimscheimer, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Mirfent van mostrar una bona compenetració quan al minut 80 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Raphaël Vogelenzang va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 84 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Scott van Nimwegen.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Mirfent sabia com jugar al contraatac, i al minut 88, Raphaël Vogelenzang va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Bachir Jendoube va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Alexandre Everaet va xutar a fora.
  • 208 Minuto 99 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bachir Jendoube de Mirfent va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jimi Verweij es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daantje Verduyn de Mirfent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.