Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339747

Amistoso (Int.) 731339747 Información oficial sobre el partido 731339747 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

US San Salvo Alineación oficial del equipo 'US San Salvo' en el partido 5 - 3 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
US San Salvo Alineación oficial del equipo 'US San Salvo' en el partido 5 - 1 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
Tiene un resultado normal 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

US San Salvo

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Andrea Eugeni va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. U.S. empatava el partit, 1 a 1, al minut 12.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): U.S. s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Sebi Häring per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ásbjörn Grímlaugsson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a U.S..
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Jožef Raca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Marcello Vizioli de U.S. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a U.S. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andrea Eugeni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El U.S. ho intentava per la dreta per mitjà de Sebi Häring, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jožef Raca va rematar alt.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip U.S. Antonio Senatore quasi marca al minut 90 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ivan Glebko l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ásbjörn Grímlaugsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Deggial

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ananda Minet es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Chavdar Nedev va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Un mica després, Erik-Jan van Inkel de Deggial va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deggial, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Ananda Minet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.