Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339268

Amistoso 731339268 Información oficial sobre el partido 731339268 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Resrvoir RENEWAL Alineación oficial del equipo 'Resrvoir RENEWAL' en el partido 1 - 5 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Resrvoir RENEWAL Alineación oficial del equipo 'Resrvoir RENEWAL' en el partido 5 - 1 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
Es un cenizo 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Resrvoir RENEWAL

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els seguidors del Resrvoir van tornar a saltar d'alegria al minut 55. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Iván Abecia que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Ezquer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Diego Ezquer va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Ezequiel Batlle Berres va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Atlético de Alalpardo

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Hermes Chas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ALALPARDO, un peu providencial d'en Cristiano Spicola va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Lorenzo Pappalardo de ALALPARDO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Simó Salarich va augmentar l'avantatge de ALALPARDO a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a ALALPARDO l'avantatge per 0 - 4. Avet Shahgeldyan en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Simó Salarich va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Marc Antoni Arquimbau, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ALALPARDO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): ALALPARDO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marc Antoni Arquimbau va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo Pappalardo de ALALPARDO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.