Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731338586

Amistoso (Int., RC) 731338586 Información oficial sobre el partido 731338586 en Hattrick

15.05.2024 18:50:00

FC TTT U4 Alineación oficial del equipo 'FC TTT U4' en el partido 3 - 2 AFC South Park Cows Alineación oficial del equipo 'AFC South Park Cows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
FC TTT U4 Alineación oficial del equipo 'FC TTT U4' en el partido 7 - 5 AFC South Park Cows Alineación oficial del equipo 'AFC South Park Cows' en el partido
Es un cenizo 7.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,4 % 16,3 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC TTT U4

Goles Goles

  • 101 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Baruti Morake es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Nnaemeka Serufho va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. TTT empatava el partit, 2 a 2, al minut 69.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 74 gràcies a la jugada de Kgalefa Ramatlhakwane, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Kgalefa Ramatlhakwane va ser clau en la jugada d'atac de TTT al minut 3, quan ell mateix va fer una passada brutal a Tebogo Motsemme, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fidelis Maotoanong va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Amb 71 minuts disputats, Tebogo Motsemme gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Dean Burton va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baruti Morake de TTT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Edwin Mabalane de TTT va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AFC South Park Cows

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bepi Campeotto va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jeremiah Edwards, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stewie Gaster, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stewie Gaster va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.