Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731338255

Amistoso 731338255 Información oficial sobre el partido 731338255 en Hattrick

14.05.2024 20:05:00

Fc Ganalim Ballon potkivat Alineación oficial del equipo 'Fc Ganalim Ballon potkivat' en el partido 6 - 1 FC Land Surveyors Alineación oficial del equipo 'FC Land Surveyors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Fc Ganalim Ballon potkivat Alineación oficial del equipo 'Fc Ganalim Ballon potkivat' en el partido 7 - 1 FC Land Surveyors Alineación oficial del equipo 'FC Land Surveyors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Ganalim Ballon potkivat

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 5 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Wolf Mehring. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Wolf Mehring al minut 28, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al potkivat i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vasil Pangelov es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del potkivat va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ali Elahi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de potkivat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tahir Saidun progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de potkivat pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ali Elahi va posar el 6 - 1 al marcador.

FC Land Surveyors

Goles Goles

  • 162 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 9 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ossi Nuopponen de LS marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Juho Merimaa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gunnar Möck.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tuomas Tanttu.