Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731338044

Amistoso (Int.) 731338044 Información oficial sobre el partido 731338044 en Hattrick

15.05.2024 18:50:00

Les Frérots Alineación oficial del equipo 'Les Frérots' en el partido 0 - 2 Lech osiedle team Alineación oficial del equipo 'Lech osiedle team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les Frérots Alineación oficial del equipo 'Les Frérots' en el partido 2 - 0 Lech osiedle team Alineación oficial del equipo 'Lech osiedle team' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Frérots

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Orlando López, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Orlando López.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Vojtěch Kaman de Frérots va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lech osiedle team

Goles Goles

  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 68, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Dorian Domeracki es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 en Alex Lee va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Facundo Oulego podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): osiedle van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Facundo Oulego va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Reymond Jenzig va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kaelo Nkobolo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reymond Jenzig de osiedle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.