Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731337806

Amistoso (Int., RC) 731337806 Información oficial sobre el partido 731337806 en Hattrick

15.05.2024 22:20:00

Real Yares CF Alineación oficial del equipo 'Real Yares CF' en el partido 3 - 2 Forhåbningsholm IF Alineación oficial del equipo 'Forhåbningsholm IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Yares CF Alineación oficial del equipo 'Real Yares CF' en el partido 5 - 0 Forhåbningsholm IF Alineación oficial del equipo 'Forhåbningsholm IF' en el partido
Tiene mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Yares CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Després de 38 minuts de partit, Wilfredo Rosa igualava per Yares en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador Alejandro Dalmau de Yares, després de 53 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Yares va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en André Mercado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 15 minuts, en Walter Domínguez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Yares van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Walter Domínguez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Yares va posar setge sobre la defensa central visitant però en Walter Domínguez no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexis Ortiz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Flor Delgado va rematar alt.

Forhåbningsholm IF

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Albert Gundersen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 12, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Forhåbningsholm, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Albert Gundersen de Forhåbningsholm després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giovanni Nicoletti de Forhåbningsholm es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eskild Meyer.